Opening nieuwe duurzaamheidswinkel Groesbeek

GROESBEEK – Wethouder Erik Weijers heeft dinsdag rond het middaguur de tijdelijke winkel van Enverion aan de Dorpsstraat 41 te Groesbeek (oude pand Etos) geopend.


Erik Weijers deelt een duurzaamheidspakket uit. Foto en rechten: Henk Baron.

Deze winkel, die de mensen helpt bij het verkrijgen van informatie over onder andere duurzame energie, blijft hier twee maanden en is geopend in oktober en november.

Rouleren

Daarna verhuist het naar Millingen aan de Rijn om daar ook twee maanden open te blijven. Het is de bedoeling dat de winkel daarna in meerdere dorpen in de gemeente Berg en Dal gaat rouleren.

Duurzaamheidspakketje

Voor de opening waren er in het centrum van Groesbeek flyers uitgedeeld, waarop een nummer stond. Als de mensen in de winkel vervolgens met behulp van dat nummer een kluisje konden openen, kregen ze een prijs. Een van de eerste winnaars van Jacques Vermeulen. Het lukte hem een kluisje te openen en hij ontving uit handen van de wethouder een energie duurzaamheidspakket.

Artikel met dank aan Henk Baron. Voor meer foto’s klik hier.

Bron: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Opening nieuwe duurzaamheidswinkel Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.