Lidl Groesbeek doneert 1000 euro aan Natuurmonumenten

GROESBEEK – Natuurmonumenten heeft donderdag in het Lidl-filiaal in Groesbeek een cheque ter waarde van € 1000,- ontvangen.


Cheque van 1000 euro voor Natuurmonumenten. Foto en rechten: Agnes Luijks.

Lidl helpt Lokaal

Dit had te maken met de actie “Lidl helpt lokaal”. Lidl heeft de actie in het kader van haar 20-jarig bestaan in het leven geroepen. Elk filiaal van de winkelketen (het zijn er 412 in Nederland) stelde een bedrag van 1000 euro beschikbaar voor een goed initiatief in de omgeving.

Werkplaats

Ellen Luijks van Natuurmonumenten is, evenals de zorginstellingen de Driestroom en DeSeizoenen, blij met het bedrag: “Dit geld gaan we gebruiken om de werkplaats van de cliënten en de vrijwilligers op te knappen. De cliënten (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) en de vrijwilligers gebruiken deze werkplaats als uitvalsbasis voor het werk in de historische kassen en nutstuinen op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. De werkplaats is aan een grondige opknapbeurt toe om hier een fijne, goede en veilige werkplek van te maken”, laat zij weten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Stekkenbergse

Doneerde Lidl maar 1000 euro aan mij lol.

Gewoon gaan werken stekkenbergse, krijg je ook wat

Litske

Omdat hij van de stekenberg komt werkt hij niet werk je zelf wel tee

Emma

Zo is dat @Tee, werken voor je geld.

wpDiscuz