[Foto’s] Eethuis Groesbeek opent deuren op nieuwe locatie

GROESBEEK – Meer dan 15 maanden is er gewerkt en maandagmiddag was het zo ver: Eethuis Groesbeek heeft de deuren geopend aan de Burgemeester Ottenhoffstraat 2.


Nieuwe locatie voor Eethuis Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het eethuis was eerst aan de Molenweg gevestigd en is nu verhuisd naar de overkant van de straat, waar voorheen onder andere Heeren van Groesbeek zat. Het is een mooi groot pand met uitzicht op de Dorpsstraat in Groesbeek.

Klein begonnen

Eethuis Groesbeek is al 8,5 jaar gevestigd in het heuveldorp. Het pand aan de Molenweg was ongeveer 70m2 en bood ruimte voor 14 eters. Men is klein begonnen, mede ook door de vele cafetaria’s in het dorp en de gevolgen daarvan qua concurrentie. “In totaal zijn er nu 7 medewerkers, maar dat aantal zal door de uitbreiding waarschijnlijk gaan verdubbelen”, krijgen wij desgevraagd te horen.

Meer ruimte

Door de jaren heen is namelijk gebleken dat er genoeg klandizie is. Daarentegen laat de capaciteit inmiddels te wensen over. Uitbreiding was dan ook noodzakelijk, zorgt tevens voor extra werkgelegenheid en ver hoefde eigenaar Mehmet Aslan niet te zoeken. Aan de overkant stond namelijk al enige tijd een pand leeg. De oppervlakte daarvan is met 180m2 beduidend groter. In totaal kunnen er nu 40 tot 50 mensen eten en een gedeelte in het midden van het restaurant wordt ingericht als binnenplaats voor kinderen. Buiten komt nog een terras.

Assortiment

Tijdens de opening stonden Turkse specialiteiten in het restaurant. “Deze staan niet op de kaart, maar wij willen mensen daar vandaag wel even kennis mee laten maken”, aldus Aslan. Het assortiment wordt wel wat uitgebreider: “Wij willen meer met verse producten werken”, zegt een medewerker. “Verse hamburgers bijvoorbeeld”. Verder kan men bij Eethuis Groesbeek terecht voor onder andere friet, pizza’s, snacks, döner, broodjes en salades.

Er loopt nog een contract voor het oude pand aan de Molenweg. Het komende jaar zal dat nog gebruikt gaan worden als opslagruimte.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Patje P.

De zoveelste flop daar. Let op binnen 2 jaar weer vertrokken.

Emma
Beoordeling :
     

Gefeliciteerd met deze nieuwe locatie. Ziet er erg mooi en lekker uit, tot binnenkort. Veel succes

Hent

Dat zijn tenminste buitenlanders die werken voor hun centen en de maatschappij iets opleveren!

HENK KERSTEN

patje p : jij bent zeker daar nog nooit geweest .
deze mensen zijn vriendelijk en ze werken hard.
ze zijn allang in groesbeek en hebben hun zaak zelf opgebouwd,
ik denk dat je deze mensen ook al komen ze uit het buitenland
hier geen toekomst mogen opbouwen .
een ding is zeker , jij kunt alleen maar commentaar leveren en verder niets .
SCHANDE .

zo is het

deze mannen werken er hard voor, zij hebben in het oude pand vaak drukte gehad in een te kleine werkomgeving maar altijd positief, vriendelijk en behulpzaam. In het nieuwe pand zal het met meer ruimte en mogelijkheden wellicht nog meer succes opleveren.

Patje P.

Nou Henk Kersten in het oude pandje ben ik 2 keer geweest. Om eerlijk te zijn vond ik het niet goed.

Litske

En zo is het henk

Ismail Erdjuc

Ik ben er met de karnaval een keer geweest. Er kon toen geen lachje af en ik vond het eten ook echt niet goed. Begrijp daarom sommige niet die deze tent de hemel inprijzen.

zo is het

misschien lag dat meer aan jou dan aan hen.
Iets beoordelen op één ervaring is sowieso niet erg slim.

Jo Ann

Als restaurant eigenaar krijg je maar een kans, als je het verprutst loop je al achter de feiten aan. Erg dom van jou, @zo is het , te zeggen dat je na een bezoek niet moet oordelen. Juist wel!

zo is het

maar natuurlijk, ook jij bent een product van de huidige maatschappij waarin niemand meer iets gegund wordt. Indien het mij zou tegenvallen dan zeg ik dat tegen die mensen, geef ze een kans om verbetering te realiseren zonder ze elders een negatieve recensie te geven want dat is te makkelijk. maar jij geeft iemand maar 1 kans, eens kijken hoe jou dat zou bevallen als je ergens maar 1 kans voor krijgt en je direct afgeserveerd wordt.
kansloos figuur

wpDiscuz