Seniorenlunch en meezingavond in De Mallemolen

GROESBEEK – In De Mallemolen worden binnenkort weer een seniorenlunch en een meezingavond georganiseerd. De evenementen zijn op twee verschillende data.


Hemmie Hermsen. Foto en rechten: Paul Jacobs.

Meezingavond in De Mallemolen

Vrijdag 20 oktober organiseert cultureel centrum De Mallemolen een meezingavond in het theatercafé. Onder leiding van Hemmie Hermsen komen Nederlandse, Duitse en Groesbeekse liederen voorbij. Meezingen in een ongedwongen sfeer. Leden van div. koren zijn ook weer aanwezig. Tussendoor worden gratis hapjes geserveerd. Aanvang 20.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd en de toegang is gratis.

Seniorenlunch in De Mallemolen

Zondag 22 oktober organiseert De Mallemolen weer een gezellige seniorenlunch. Het betreft een ruim twee uur durend gezellig samenzijn voor senioren. De lunch bestaat uit een gevarieerd warm buffet met heerlijke gerechten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Hemmie Hermsen. Deze sfeervolle lunch begint om 12.00 uur en is een initiatief van De Mallemolen en de KBO Groesbeek – De Horst. Iedereen is van harte welkom! De kosten voor de lunch bedragen € 9,95. U kunt uitsluitend telefonisch reserveren voor de lunch tot uiterlijk vrijdag 20 oktober 14.00 uur, op telefoonnummer 024-3976360.

Meer informatie vindt je op www.mallemolengroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Seniorenlunch en meezingavond in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.