8 November: feestelijke avond voor mantelzorgers

GEMEENTE BERG EN DAL – Zorgt u voor iemand? Dan is deze avond voor u bedoeld!

Mantelzorgen

Wanneer u langdurig en onbetaald zorgt voor iemand uit uw omgeving die ziek is of gehandicapt, dan noemen we dat mantelzorgen. U kiest er niet voor om voor iemand te gaan zorgen, zoals vrijwilligers doen, maar u krijgt er mee te maken doordat iemand met wie u een emotionele band heeft (ineens) hulpbehoevend wordt.

In het zonnetje

Jaarlijks is er in Berg en Dal een dag in november om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet. In 2017 is dat op 8 november. De vrijwilligers van Mantelzorg Berg en Dal doen dat door elk jaar een ontspannen, gezellige en kosteloze avond te organiseren op- of rond de dag van de mantelzorg. Dit jaar kunt u genieten van mooie muziek van De Kèls, afgewisseld met een komische noot van de enige echte Guus Hakvoort. En ook aan de inwendige mens wordt gedacht, met een drankje en hapje.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 5 november per e-mail: [email protected]. Bellen kan ook: 085-0406066 op werkdagen tot 13.00 uur. Wilt u dan doorgeven met hoeveel personen u komt, dan kunnen we daar een beetje rekening mee houden. We kunnen met u meedenken mocht het lastig zijn om aanwezig te zijn, bijvoorbeeld vanwege vervoer of een andere reden.

8 November, Mallemolen

Alle mantelzorgers uit de gemeente Berg en Dal zijn welkom op deze avond en neemt u gerust iemand mee. We zien u graag op woensdag 8 november in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Tijdstip: 20.00 – 22.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Mantelzorgers in de gemeente Berg en Dal, geef je op het wordt heel gezellig.

wpDiscuz