Afsluitingen door werkzaamheden Nijmeegsebaan

GROESBEEK/HEILIG LANDSTICHTING – De provincie Gelderland voert vanaf 23 oktober werkzaamheden uit aan de Nijmeegsebaan tussen Groesbeek en Heilig Landstichting. Het werk duurt naar verwachting tot 18 november.


De Nijmeegsebaan. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl/.

Wat gaat er gebeuren?

Op het wegvak Nieuweweg in Groesbeek tot en met de rotonde Sionsweg in Heilig Landstichting worden de bovenste lagen asfalt van de rijbaan en de fietspaden vervangen. Daarnaast wordt er bestratingswerk uitgevoerd. In de bermen komt reinigingsmateriaal voor het wegwater.

Werkzaamheden in de avond en nacht

De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd, steeds met afsluiting van de Nijmeegsebaan tussen 20:00 uur en 06:00 uur. Het werk wordt in 4 weken (23 oktober – 17 november) uitgevoerd. In de eerste week wordt er gewerkt op 23 en 24 oktober. In de weken erna wordt vijf nachten gewerkt: van maandag- tot en met vrijdagnacht.

Afsluiting

Het gedeelte tussen de Nieuweweg in Groesbeek tot en met de rotonde Sionsweg in Heilig Landstichting wordt tijdens die werkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. (Brom)fietsers hoeven niet om te rijden en worden over de rijbaan of fietspaden geleid. Dekkerswald en Werkenrode blijven gewoon bereikbaar, daarvoor worden routes ingesteld. Verkeersregelaars wijzen u de weg en Breng laat speciaal voor deze instituten een pendelbus rijden.

Nutswerkzaamheden

Het gedeelte tussen de Sionsweg en de d’Almarasweg wordt in het voorjaar van 2018 aangepakt. Daarover volgt later meer info. Vooruitlopend op de reconstructiewerkzaamheden worden er kabels en leidingen verlegd. De Nijmeegsebaan tussen de Sionsweg en d’Almarasweg is dan ook richting Nijmegen afgesloten. De afsluiting duurt tot eind 2017. (Brom)fietsers kunnen over de voor auto’s afgesloten weghelft. Autoverkeer richting Groesbeek is op dit stuk wel mogelijk.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Afsluitingen door werkzaamheden Nijmeegsebaan

Reageren is niet toegestaan.