Open dag nieuw Oldtimerbedrijf in Groesbeek

GROESBEEK – Na 15 jaar de Vasim en één jaar de Honig Nijmegen hebben Miquel Penso en zijn vriendin Marion van der Eem een “conceptfabriek” geopend in Groesbeek.

Locatie is Industrieweg 18. Dit weekend is de officiële opening en morgen (zondag) is de laatste open dag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Het is een dubbel bedrijf: “Chief Cars” is van Penso en “Bohemian Treasures” van Van der Eem.

Chief Cars

Tijdens deze open dagen zijn tal van creatieve en ambachtelijke werken te zien die door Marion en Miquel zijn ontworpen en vervaardigd of of nog in aanbouw om afgemaakt te worden. Hierbij moet je denken aan 11 Amerikaanse klassiekers uit de jaren ’50 en ’60 die worden omgebouwd tot show cars. Tijdens de open dagen laten we de bezoekers zien hoe dat bij ons in zijn werk gaat. Zowel het exterieur als interieur wordt aan alle kanten belicht: van roestvrij maken tot spuit klaarmaken van de klassieker, customizen van de auto’s, inbouwen van volledig handgemaakte interieurs en perfect klinkende audiosystemen.

Bohemian Treasures

Daarnaast is er een zeer bijzondere Ibiza Lifestyle Shop genaamd “Bohemian Treasures”. Hier vind je oude meubels die een nieuw jasje hebben gekregen, prachtige handgemaakte tassen, rokken, sjaals, gehaakte tops, sieraden, kwastjes en nog veel meer mooie items ontworpen en/of gefabriceerd door Marion.

Ingericht

Zowel van binnen als van buiten is deze concept fabriek bijzonder mooi ingericht. Er staan diverse totempalen op het terrein omringt door mooie planten en USA-klassiekers. Iedereen is van harte welkom op onze open dagen voor een kop koffie of thee om van al dit moois te genieten.

Meer informatie vind je op www.chiefcars.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Een Natuurliefhebber.

Marion en Miquel, heel veel succes met jullie Prachtige en bijzondere bedrijf! Mvg.

Patje P.

Veel succes.Ik hou wel van die ouwe meuk.

wpDiscuz