Mieke Dodemont in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 29 oktober is Mieke Dodemont te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal; het Dorpsplein. Zij is sinds twee maanden voorzitter van de WMO-adviesgroep Berg en Dal. Voorheen Platform WVG/BTB.

Zij heeft jarenlang leidinggevende functies in de gezondheidszorg gehad. Ooit was zij in Groesbeek raadslid namens D’66. Presentator John Peters praat met haar over vooral haar huidige functie. Wat doet de adviesgroep precies? Voor welke mensen? Er zijn tegenwoordig erg veel voorzieningen voor mensen met een (lichamelijke) beperking, maar zien die ook bereikbaar? Op welke wijze helpt de adviesgroep.

Ook de toegankelijkheid, bruikbaarheid en bereikbaarheid van winkels, wegen en openbare gebouwen komen aan bod. Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog vier weken via uitzending gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Mieke Dodemont in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.