Reünie van jeugdgemeenteraadsleden in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Begin jaren 2000 bestond er naast het Dorpsplein maandelijks een live-praatprogramma in de Mallemolen, geheten Dorpspleincafé.

Marije ter Wal, Maarten Bakker en Bram Houterman

In een zekere regelmaat ontving presentator John Peters enkele jeugdgemeenteraadsleden van de gemeente Groesbeek. Te weten: Marije ter Wal en Maarten Bakker (beiden Groesbeek) en Bram Houterman (Berg en Dal, gedeelte Groesbeek). Toen rond 12 jaar, nu rond de 28 jaar.

Bij elkaar na 16 jaar

De programmamaker heeft hen bereid gevonden na ruim 15 jaar nog eens bij elkaar te komen in het huidige Dorpsplein. En dat is dus gelukt. Zondag 5 november zijn zij allen te gast in het programma. John Peters zal natuurlijk vragen hoe het met hen gaat, wat er de afgelopen 15 jaar is gebeurd, waar zij op dit moment mee bezig zijn en hoe zij in de maatschappij staan.

Jeugdgemeenteraad

Uiteraard ook een terugblik op de jeugdgemeenteraad van toen en waarom die raad door de gemeente zelf om zeep is geholpen. Zondag 5 november dus te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog vier weken via uitzending gemist van omroep Berg en Dal.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Reünie van jeugdgemeenteraadsleden in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.