Prinsenbal 2017: wie wordt Ummenie d’n 58e?

GROESBEEK – Carnavalsvereniging Net Aecht presenteert zaterdagavond 25 november 2017 in zaal De Mallemolen in Groesbeek de 58e prins(es) Ummenie.

Hij of zij zal de scepter zwaaien over het Keulen van Gelderland gedurende het komende carnavalsseizoen 2017/2018, hierbij met raad en daad bijgestaan door zijn/haar nieuwe hofhouding en Raad van Elf.

Afscheid Prinses Ida

Op deze avond zal eerst afscheid genomen worden van Prinses Ida met haar gevolg, die kunnen terugzien op een geweldig seizoen. Na enkele optredens van lokale Schlagerartiesten zal door middel van een bijzondere Prinsenjacht inclusief de bekende “koffergirls” en “koffertjes” de nieuwe prins of prinses Ummenie worden uitgekozen.

Deal or No Deal?

Deze keuze zal worden bepaald door onze ex-prinses Ida Rutten. Gaat zij een grote gok aan of dealt zij met het voorstel van het bestuur? Hoe dan ook, de verassing zal groot zijn evenals onze verwachtingen van deze nieuwe heerser(es) van het Keulen van Gelderland.

Schlagers

Na de traditionele plichtplegingen neemt hij (of zij) de prinselijke onderscheidingen in ontvangst en zal de nieuwe hofhouding met Raad van 11 worden voorgesteld. Daarna zal het feest verder gaan met onder andere afwisselend lokale schlagergroepen. Muzikale medewerking is onder andere toegezegd door Un Poar Moje, De Restantjes, Boney H, Doe Mar Hin en Da Hindert Nie.

Alle carnavalisten uit het Keulen van Gelderland en de wijde omtrek zijn van harte welkom op deze avond. Aanvang 20:11 uur in de grote zaal van De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek. De entree is gratis.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Handige Harrie

Patrick Jochems

wpDiscuz