Hans Peters (Sociaal Groesbeek) in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 12 november is gemeenteraadslid Hans Peters (Sociaal Groesbeek) te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Er zal gesproken worden over de actuele politiek, over onderwerpen waar de gemeenteraad mee bezig is en waar de burger wellicht nog niet van op de hoogte is. Hoe het op dit moment gaat met SG, opgenomen in een raad van 23 mensen. Hans gaat in 2018 verder en welke voorbereidingen worden getroffen?

Een gesprek verder over de begrotingsonderhandelingen van onlangs, de vele moties en vooral ook over de doorzichtigheid van de politiek, onderlinge betrouwbaarheid en een vooruitblik op de komende gemeenteraadsverkiezingen.

U kunt het te weten komen als u zondag luistert van 13.00 uur tot 14.00 uur of de hele week erna via uitzending gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Moet er weer bijna gestemd worden dan komen ze uit hun nest

Jop. Als je opgelet had de afgelopen 4 jaar had je gemerkt dat de SG niet stil heeft gestaan en er was voor de burger. En ja er zijn in maart verkiezingen en iedere partij mag zijn zegje doen bij de omroep.

Misschien dat Jop zelf nog uit zijn nest moet komen na 4 jaar.

wpDiscuz