Gruusbekse SchlagerQuiz 2017

GROESBEEK – Het nieuwe schlagerseizoen in Groesbeek start op zaterdag 23 december met de Gruusbekse SchlagerQuiz bij De Linde.


De presentatoren Wout en Dirk Sanders met de trofee. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Welk team verslaat de winnaar van vorig seizoen, Un Poar Moije?

Gezellige avond

Deelnemers die in de carnavalsperiode (of zelfs buiten deze periode om) de hele dag door Groesbeekse schlagers draaien en niet weg te slaan zijn bij het Groesbeekse Schlagerfestival maken een goede kans. Heb je zin in een gezellige avond met een hoog meezinggehalte? Schrijf je dan nu in met je vriendengroep, je carnavalsvereniging, je sportteam of je familie.

Aanmelden

Mail je groepsnaam en de naam en het telefoonnummer van je contactpersoon door naar [email protected]. Zo ben je verzekerd van deelname. Het aantal deelnemers per team maakt niet uit; ook enkelingen en duo’s mogen meedoen.

Hentje Rouw Wisseltrofee

Op enkele verbeterpunten na, is de opzet van deze SchlagerQuiz hetzelfde als eerste succesvolle editie. De winnaar krijgt de Hentje Rouw Wisseltrofee, oftewel ’t Zilveren Eekhönje. De avond wordt wederom gepresenteerd door Wout en Dirk Sanders.

De zaal is om 20.30 uur open en de eerste ronde begint stipt om 21.30 uur. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig ben voor een mooie plek voor het extra grote videoscherm, waar alle vragen, foto’s en videoclips te zien zijn.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gruusbekse SchlagerQuiz 2017

Reageren is niet toegestaan.