Opnames Doug MacLeod in Bluesmoose Radio

GROESBEEK – Op zondag 19 november zijn er opnames van Doug MacLeod bij Bluesmoose Radio in Cafe Bar De Comm te Groesbeek.


Doug MacLeod. Foto: Marco van Rooijen.

“Niet laten schieten”

“Normaal gesproken zijn de opnames op woensdagavond, maar deze singer-songwriter stond al zo lang op het verlanglijstje dat ze hem gewoonweg niet wilden laten schieten”, aldus de makers van het populaire bluesradioprogramma.

Reserveren

De entree is gewoon gratis, maar wat wel nieuw is, is het feit dat je wel plaatsen kunt/moet reserveren via de site van Cafe Bar De Comm, of op de site van Bluesmoose. Even uitprinten, en klaar. Dit is ervoor om geen overvol café te krijgen tijdens de opnames en men makkelijk kan inschatten hoe de setting er precies gaat uitzien.

Passie

Oorspronkelijk combineerde MacLeod zijn werk enkele jaren als Radio DJ met het maken van bluesmuziek. Deze passie heeft hij achter zich gelaten en nu dus alleen zijn passie op het podium! MacLeod is een singer-songwrite, maar dan wel in de bluestraditie. Bij zijn liveoptredens kluistert hij het publiek niet alleen aan de stoel met zijn weergaloze blues, maar ook met zijn prachtige verhalen. Hij is een op-en-top entertainer en weet het publiek een fantastische avond te bezorgen.

Groten der Aarde

Aan alles is te merken dat MacLeod met de groten der aarde uit de bluesscene heeft gespeeld. Als bluesgitaristen als Albert King, Eva Cassidy, Joe Louis Walker en Albert Collins zijn werken hebben geadopteerd dan zit het wel goed met de kwaliteit !

Info

Datum: Zondag 19 november
Aanvang opnames: 17:30u tot 20:30u
Entree: Gratis, reserveren noodzakelijk (Klik hier voor tickets)
Locatie: Cafe Bar De Comm
Adres: Dorpsstraat 12, Groesbeek

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Opnames Doug MacLeod in Bluesmoose Radio

Reageren is niet toegestaan.