24 november: Smulders en Van Altena in Mallemolen

GROESBEEK – Vrijdag 24 november spelen Dick van Altena en Marcel Smulders voor de vierde keer in de theaterzaal van cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek.

Van Altena viert dit jaar zijn 40ste muziekjubileum. Smulders maakt naast zijn solo-optredens als zanger-gitarist ook deel van de country band Savannah, welke al sinds 1986 aan de Europese top staat.

Dick van Altena was in april 2014 nog een uur lang te gast in het RTL7 programma “Derksen on the Road”, waarin Johan Derksen hem betitelde als Nederlands beste Country Singer-Songwriter. Het duo brengt in De Mallemolen een programma van (h)eerlijke country covers en nieuwe eigen songs. Kortom het wordt voor de liefhebbers een heerlijk avondje genieten van countrymuziek.

Aanvang 20.30 uur – toegangsprijs € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar aan onze kassa of te reserveren. Meer informatie vindt u op www.mallemolengroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on 24 november: Smulders en Van Altena in Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.