Groesbeekse kroegbaas (40) vast voor ontucht met 15-jarige

GROESBEEK – Een voormalig kroegbaas uit Groesbeek heeft 12 maanden cel, waarvan 9 voorwaardelijk, gekregen voor ontucht met een (toen) 15-jarige medewerkster van de kroeg.

De seksuele handelingen vonden plaats medio september 2015.

“Er in en er uit”

Het meisje moest eten brengen naar een persoon die boven het café van de voormalig kroegbaas woonde. De Groesbeker stond plots achter haar en wenkte haar mee richting badkamer. Eenmaal in de badkamer aangekomen hadden ze seks. Het rechtbankverslag meldt daarover: “De aangeefster had de seks laten gebeuren. Dat duurde twee minuten en verdachte was niet klaargekomen. Het was “broek uit, er in en er uit en broek aan”. Het is één keer gebeurd, midden september 2015. Ze hadden geen condoom gebruikt”.

Misbruik van kwetsbare positie

De medewerkster heeft het verhaal aan haar ouders en ex-vriend verteld. De dader zou tweemaal eerder hebben geprobeerd seks te hebben met de werkneemster. Ze hadden een relatie. De Whatsapp-berichten die zijn verstuurd bevestigen het verhaal van het barmeisje. De rechtbank is van mening dat de dader misbruik heeft gemaakt van de kwetsbare positie waarin het slachtoffer zich bevond. Zij was zijn werkneemster en bovendien 23 jaar jonger.

De 40-jarige Groesbeker heeft een contactverbod opgelegd gekregen, moet zich laten behandelen en een schadevergoeding van € 17.000,- betalen.

• Voor het gedetailleerde verslag klik hier

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Philip

Nou ja zeg.

best off the rest

Als ik die vader was van dat meisje….
Sloeg ik die bruukse helemaal kapot.

Wanneer gaan ze verkrachters nou eens echt straffen in dit land, is toch geen straf 3 maanden cel, 10 tot 15 jaar opsluiten die handel.

jannie

Diep triest.Het zou je kind maar wezen.

Yvon

Strenger straffen!!
En is iemand van 15 jaar laten werken in een kroeg ook niet strafbaar?
Te jong op zn minst lijkt me.

Dat de kroegbaas niet aan zijn personeel mag komen lijkt me duidelijk. Maar als ouders je kind van 15 in een kroeg laten werken en ze lopen er bij alsof ze 20tig zijn lijkt me ook niet verstandig. Neemt niet weg dat je als werkgever wel je gulp dicht moet houden. Sterkte met de verwerking.

Wat is nog gehaid terreworrig
Naar wat ik weet, zit het niet zoals beschreven staat. Het eerste punt is dat zij in het restaurant werkte. En nooit in het Café. De eigenaar heeft zelf toegegeven dat hij fout is geweest. Maar nooit seksueel contact heeft gehad. Wats ap berichten op een bedrijfs telefoon waar iedereen toegan tot had. De toemalige eigenaar ken ik goed. Maar ben beslist niet zomaar dat ik denk een goede man hij heeft dit niet gedaan. Naar weten gaat de ex kroegbaas in hoger beroep Er zouden in het verleden van de ex werkneemster al meerdere dingen zijn gebeurd wat buiten… Lees meer »
Wat is nog gehaid terreworrig

Wat is waarheid

Wat is nog gehaid terreworrig

En wat nog het mooiste is dat de werkneemster al maanden verkering had met een collega die ook werkzaam was en de ouders wisten daar van. Maar die was ook meerderjarig. Ik als klant heb dat gezien. Ik keur het absoluut niet goed. Maar mensen volgens mij klopt hier iets niet.

Ismail Erdjuc

Wat erg allemaal. Ook voor de families.

Hij hoort van dat meisje af te blijven hij had een vrouw 10 jaar in een hok duwen op water en brood meer is hij niet waard

en zo is het
de reacties van een bepaald persoon hier komen toch over alsof deze iets goed wil praten. Ik weet ook niet precies wat er gebeurd is en eerlijk gezegd wil ik dat ook niet weten, het is al erg genoeg. Maar een persoon van 40 mag nooit in een positie komen waarbij een minderjarige kwetsbaar is of raakt. Zwaar straffen en niet de ouders aanspreken op hun kind want het is een vrije maatschappij en mensen behoren zich te gedragen. We gaan onszelf niet aanpassen omdat mannen de broek niet omhoog kunnen houden, zij moeten zich aanpassen en als dat niet… Lees meer »
Robbie

Smerrig volk die bruukse

Wat is nog gehaid terreworrig
Kroegbaas in hoger beroep, naar aanleiding van de celstraf die de kroegbaas boven zijn hoofd hangt is hij in hoger beroep gegaan. Mede omdat het er op lijkt dat zijn werkneemster onder grote druk is gezet door haar ouders om aangiften te doen wat niet onderbouwd lijkt. Er zouden wats apps verstuurd zijn over en weer om stil te zijn wat er gebeurd zou zijn. Echter heeft de kroegbaas te kennen gegeven dat hij te ver is gegaan en daarvoor zijn straf accepteert. Maar van seksuele handelingen zou geen spraken zijn geweest zoals de kroegbaas openlijk beweert. Er zou over… Lees meer »
wpDiscuz