Een warm en comfortabel huis? Isoleer uw woning!

GEMEENTE BERG EN DAL – Langzaam maar zeker gaan we naar de koude periode van het jaar.

Het stookseizoen komt eraan en mensen willen er comfortabel en warmpjes bij zitten.

Geen hoge energiekosten

Natuurlijk het liefst zonder hoge energiekosten. Een subsidie voor het nemen van energiebesparende maatregelen is dan zeer welkom. U kunt dan bijvoorbeeld uw woning duurzaam isoleren.

Isolatie

Isolerende maatregelen zijn op redelijk korte termijn (4-8 jaar) terugverdiend. Denk hierbij aan dakisolatie, spouw- of gevelisolatie, vloerisolatie of het plaatsen van HR++ glas.

Warmteverlies

Een woning verliest veel warmte door een niet geïsoleerde buitenschil, zoals dak, muren en ramen. Daardoor wordt het gasverbruik veel hoger dan nodig is. Energie die je niet hoeft te gebruiken, hoeft ook niet opgewekt en betaald te worden.

Contact

Wilt u weten welke maatregelen u kunt nemen voor uw woning? Ga dan naar het Loket Duurzaam Wonen Plus aan de Dorpsstraat 41, 6562 CA Groesbeek. Het loket is elke dinsdagmiddag geopend van 13.30 – 17.00 uur. U kunt ook bellen naar 14024 of een e-mail sturen naar [email protected].

U kunt ook in een andere gemeente terecht, als de openingstijd van het loket in uw eigen gemeente niet uitkomt. Via de website www.duurzaamwonenplus.nl ziet u de openingstijden en locaties van andere gemeenten.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Flitser.

Ik zit in een huurhuis, hoe zit het dan met die subsidie……?

wpDiscuz