John Rouw nieuwe prins van De Feestneus

GROESBEEK – Vrijdag werd tijdens het prinsenbal van carnavalsvereniging De Feestneus, in de volle Nachtwacht van Partycentrum De Linde in Groesbeek, de nieuwe prins bekend gemaakt.

Nadat Hofkok Ramon Hermsen het hoofdgerecht voor dit jaar bekend maakte, kwam de Groesbeker John Rouw van onder de closche, als de nieuwe Prins Feestneus d’n 8ste.

John Rouw en zijn team

De 51-jarige John Rouw is op zijn elfde begonnen bij carnavalsvereniging De Banduuvels. Hij is getrouwd met Diana en heeft een zoon en een dochter. In het dagelijks leven is John CNC- draaier bij Makomar in Boxmeer. Hij wordt bijgestaan door de raad van elf, de raadsdames en zijn presidenten, hofkok Ramon Hermsen en Jan Zwitserloot. De hofdames zijn: Marleen Hermsen, Cathelijn Pleur, dochter Vera en schoondochter Debora van de Weerden.

Dink me de Carnaval nie on ow eig ik, me die daag maake we same schik!

Prins Feestneus d’n 8ste John bracht tijdens het prinsenbal zijn carnavalsschlager ten gehore, met de alleszeggende tekst “Zu trots as ennepauw”. Zijn motto zal dit jaar zijn: “Dink me de Carnaval nie on ow eig ik, me die daag maake we same schik!”.

Volgende week wordt de nieuwe Ummenie bekend gemaakt.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on John Rouw nieuwe prins van De Feestneus

Reageren is niet toegestaan.