Kerstmarkt 2017 in Park Mariendaal Groesbeek

GROESBEEK – In het weekend van 16 en 17 december 2017 heeft er in Park Mariendaal in Groesbeek een kerstmarkt plaats.

Stands, schaatsbaan en lekkernijen

Mensen kunnen de kerstsfeer proeven bij de ruim 60 stands, een schaatsbaan en lekkernijen. Buiten de oliebollen van Saedt en riefkuukskes van Kakkie, wordt er ook eten en drinken verzorgd door restaurant ‘t Groeske. Denk hierbij aan bratwurst, crépes, wafels, snert, warme chocomel en glühwein. Buiten en binnen zul je plekken vinden waar je deze lekkernijen kunt nuttigen.

Artiesten

Voor de kids is er ook het een en ander te doen en te zien. Ook kan natuurlijk de muziek niet ontbreken met wat bekende Groesbeekse artiesten en koren zoals The Moonlights, Alfred Arts, Foek aus Holland, Smartlappenkoor Ochaarm en Henkie. Tevens zal er van de opbrengst bijdrage naar de activiteitenpot voor de ouderen van het seniorenwooncomplex Mariëndaal gaan.

Parkeren

Rondom de kerstmarkt is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt gebruik maken van het parkeerterrein van de Jan Linders / Aldi, parkeergarage Bellevue, het marktplein en achter het gemeentehuis waar je gratis gebruik van kunt maken.

OV/Bus

Vanaf Nijmegen kun je gemakkelijk de bus pakken richting Groesbeek-Breedeweg of Groesbeek-De Horst (beiden lijn 5). Stap vervolgens uit bij halte Centrum. Woon je in Duitsland? Vanuit Emmerich / Kleve rijdt er een bus richting Nijmegen. Voor exacte reistijden verwijzen we je door naar de app 9292 of de website www.9292.nl.

De kerstmarkt op Park Mariëndaal te Groesbeek vindt plaats op zaterdag 16 december en zondag 17 december van 12:00 tot 21:00 uur. Jij komt toch ook? Zet de data in je agenda! Voor meer info kijk op www.kerstmarktgroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

Laat die schaatsbaan maar een paar weken liggen.

Patje P.

Het zoveelste van hetzelfde.

Philip

Patje P, wat is jouw voorstel om Groesbeek (nog) aangenamer te maken tijdens de leukste periode van het jaar?

Reggie

Prima initatief maar waarom in park mariendaal ?
Het centrum moet bruisen, daar waar de winkels en horeca zitten.
We hebben (of krijgen) toch zo’n mooi “evenementen” (markt)plein ? Nou gebruik hem dan ook.

Agnes

Ik vind de muziek nou niet echt sfeervolle kerstmuziek…..

Sabine

Zo ontzettend leuk dan mensen iets voor Groesbeek willen betekenen daar kunnen sommige mensen een voorbeeld aan nemen 👍👍👍

wpDiscuz