Koffie met… de diëtiste

GROESBEEK – Op maandag 11 december is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…”.

Deze keer is het onderwerp: “de diëtiste”.

Invloed van voeding

“Een mens ìs wat hij eet…”. Of deze zin helemaal voor jou op gaat, durven we natuurlijk niet te zeggen. Maar voeding heeft natuurlijk wel grote invloed op ons als mensen. Zeker als je als mantelzorger behoorlijk belast bent met de zorgen voor jouw naaste, kan het zinvol zijn eens te kijken naar jouw voeding. Er is eten waardoor je je veel fitter gaat voelen, maar ander eten zorgt ervoor dat je je juist vermoeider voelt.

Marielle Klaasen

Het is goed om als mantelzorger ook van dit onderwerp op de hoogte te zijn. Je hoort wat je kunt doen om je goed en fit te blijven voelen. Ook in drukke perioden!
Diëtiste Marielle Klaasen heeft veel ervaring op dit terrein en gaat over dit onderwerp in gesprek.

Vragen?

“Koffie met…” vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. We beginnen om 14.00 uur en stoppen om 15.30 uur. Je kunt vanaf 13.30 uur binnen komen. Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via [email protected] of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 – 040 60 66.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie met… de diëtiste

Reageren is niet toegestaan.