Kerstboom uit het Groesbeekse bos

GROESBEEK – Dit jaar biedt Staatsbosbeheer voor het eerst in het Groesbeekse bos de mogelijkheid aan particulieren om zelf een kerstboom te zagen of uit te spitten.


Kerstboom bij het gemeentehuis in Groesbeek (archieffoto 2015). Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Op 9 december tussen 09:00 uur en 15:00 uur is iedereen welkom op De But in het Groesbeekse bos. Bij deze gezellige kerstvoorbereiding voor het hele gezin zal een vuurkorf en koek- en zopie kraam natuurlijk niet ontbreken.

De boswachter zorgt voor het juiste gereedschap en helpt waar nodig. Eigen handgereedschap mag natuurlijk meegenomen worden. Bomen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro. Van de opbrengst worden nieuwe bomen geplant. De beschikbare kerstbomen, voornamelijk fijnsparren, zijn hier speciaal geplant voor dit doel.

De kerstbomenverkoop op De But is bereikbaar vanaf de Postweg te Berg en Dal, spandoeken van Staatsbosbeheer wijzen de weg! Voor meer informatie kijk op www.boswachtersblog.nl/rivierengebied of volg Boswachter Lydie op Twitter en Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kerstboom uit het Groesbeekse bos

Reageren is niet toegestaan.