Beëdiging vijf nieuwe carrouselleden

GROESBEEK – Donderdagavondavond zijn in het gemeentehuis in Groesbeek vijf carrouselleden, allen woonachtig in Groesbeek, beëdigd.


De nieuwste carrouselleden. VLNR: Jelena Vovk, Christel Arts, Ruud Verstraaten, burgemeester Mark Slinkman, Peter Zwitserloot en Remco Hammer. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De benoeming zelf geschiedde al tijdens het begrotingsdebat begin november.

De Groesbeekse Volkspartij (GVP) levert de meeste nieuwe talenten. Het gaat om Ruud Verstraaten, Christel Arts en Jelena Vovk. Remco Hammer zal namens de VVD de carrousel in gaan en tot slot sluit Peter Zwitserloot zich aan bij Voor Openheid en een Leefbaar Groesbeek (VOLG).

Carrouselleden kunnen deelnemen aan carrouselvergaderingen. Dat is een soort voorvergadering in aanloop naar de raadsvergadering.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Goed bezig GPV, gefeliciteerd met jullie drie nieuwe jeugdige carrouselleden.

Bianca

Lijkt wel alsof de verkiezingen eraan komen…

echt wel op de hoogte

Voor mij een vreselijk arrogante partij met een bewezen imago van vriendjespolitiek en kiezersbedrog.
Kippenschuur, matsen camping de oude Molen, leegstand winkels in het centrum, geflopt concept Dekkerswald, Wijn-maffia, huurwoningen van 800 Euro, fietspad door het bos zonder vergunning, accommodatie de Treffers, frustreren parkeerplaats LIDL, faciliteren dat arbeidsmigranten in vakantiehuisjes mogen wonen, geweldige brede trottoirs in het centrum terwijl de winkels leeg staan en fietsers maar moeten zien hoe ze overleven, niet beantwoorden van WOB vragen en afzeiken van collegae raadsleden.
Bijna vergeten: als Judas de naam Groesbeek verkocht aan de polder.

Echt wel op de hoogte. Stumpert

wpDiscuz