Leerkracht Ad Janssen met pensioen

GROESBEEK/MILSBEEK – Op 1 december is Ad Janssen na ruim 41 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest met welverdiend pensioen gegaan.

Wie heeft er niet bij hem in de klas gezeten…

Loopbaan als leerkracht

Ad begon in 1976 op de technische school Kronenburg in Nijmegen. Van 1977 tot 2007 werkte Ad op de Gerardus Majellaschool in Groesbeek. De laatste 10 jaar werkte hij als vaste invaller bij de invalpool van Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG).

Laatste werkdag

30 november was zijn laatste werkdag in Milsbeek. Aan het eind van de dag werd Ad daar door zijn vrouw Willeke, dochters, schoonzoon én kleinkinderen verrast met een prachtige bos bloemen en mooie tekeningen.

Stenen

Ad kreeg vroeger van kinderen uit zijn klas regelmatig stenen voor z’n tuin. Van enkele oud-collega’s kreeg Ad daarom een paar keien met wensen eraan. Ad, we wensen jou een ‘keigoed’ pensioen!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
gerardus majella

Ik kan mij nog herinneren dat we vroeger gymles kregen van meester Ad bij De Zevensprong. 1 letter van De Zevensprong hing scheef en Meester Ad vertelde dan dat die letter gezopen had. Geweldige vent die Ad! Geniet van uw pensioen.

zo is het

ook ik heb bij Ad in de klas gezeten, fijne leraar met tijd en aandacht voor iedereen. Geniet van je pensioen!

wpDiscuz