Hersenstichting zoekt collectanten

GROESBEEK – Van 29 januari tot 3 februari 2018 wordt de Hersenstichtingcollecte gehouden.

Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten.

Hersenaandoening

De Hersenstichting zet zich in voor al die mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen.

Geef u op!

Daarom vragen wij uw hulp tijdens de collecteweek in Groesbeek. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect. U kunt u opgeven bij de collecteorganisator mevrouw Thea Teunissen (06-51295803) of bij mevrouw Karin Füssenich-Veldhuis (024-3976258).

Het is ook mogelijk om op te geven via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Hersenstichting zoekt collectanten

Reageren is niet toegestaan.