[Foto’s] Kinderen versieren kerstboom bij gemeentehuis

GROESBEEK – Kinderen van basisschool ’t Vossenhol in Groesbeek hebben woensdagochtend de kerstboom bij het gemeentehuis in Groesbeek versierd.

Met behulp van de hoogwerker konden kinderen ook versieringen boven in de boom ophangen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Leerlingen van alle groepen van de school zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het maken van diverse creaties. Die konden in de 14 meter hoge kerstboom gehangen worden. De boom zelf was een paar dagen eerder al geplaatst.

15 kinderen hebben de versieringen woensdagochtend opgehangen. Dit deden zij in groepjes en daarbij werd de hoogwerker van Bakker ingezet. Het eerste groepje kinderen had geluk: zij kregen hulp van de wethouders Erik Weijers en Alex ten Westeneind.

Het was fris en er viel ook wat neerslag. Reden genoeg om tussen het versieren door in het gemeentehuis even een kopje warme chocolademelk te drinken.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Kinderen versieren kerstboom bij gemeentehuis

Reageren is niet toegestaan.