Koffie mèt… het sociaal team

GROESBEEK – Binnenkort is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…” .

Meer locaties en andere tijden

We gaan deze keer in gesprek met een van de medewerkers van het sociaal team. En deze keer niet alleen in Groesbeek! Met ingang van 2018 zijn we naast onze vertrouwde editie in de Mallemolen ook aanwezig in de Ooij of in Beek. En niet alleen overdag. Vanaf nu bieden we op veler verzoek de kans om ook ‘s avonds langs te komen.

Sociaal Team

Het is goed om als mantelzorger op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen van het Sociaal Team. Het Sociaal Team is een groep professionals die samen met degene die een hulpvraag heeft op zoek gaat naar een passend antwoord. Je kunt bellen voor een afspraak en hierna volgt vaak een keukentafelgesprek. Tijdens deze editie van Koffie met… hoor je hoe dit precies werkt en wat zij voor jou als mantelzorger kunnen betekenen.

Groesbeek en Ooij

De “Koffie met… het Sociaal Team” vindt plaats op twee verschillende plekken en tijden. Namelijk op dinsdag 9 januari in dorpshuis De Sprong in Ooij. We beginnen daar om 14.00 uur en stoppen om 15.30 uur. Je kunt vanaf 13.30 uur binnen komen. En ook op donderdag 11 januari in cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. Daar beginnen we om 19.30 uur tot 21.00 uur.

Info

“Koffie met…” is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via [email protected] of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085–0406066. Kijk ook eens op onze website: www.mantelzorgbergendal.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Allemaal mooi maar kunnen de mensen het ook betalen ik werk en had even Hulp nodig van het sociaal team en dat koste mijn 98 euro in de maand en waarom om dat ik werk

miel fransen

Jop, kom naar de bijeenkomst dan kun je het probleem voorleggen en bespreken. Welkom namens mantelzorg Berg en Dal

Miel daar hoef ik niet voor te komen want this zoals ik het zeg werkende betalen de eigen bijdrage iedere maand aan het cak Hoe hoger je loon Hoe meer je betaalt ik 98 euro had ik een bijstandsuitkering dan hoefde ik niks te betalen zo wordt je gestraft als werkende kunnen jullie ook niks aan doen

wpDiscuz