Enge Buren met “Vreemde Vogels” in Cardo

GROESBEEK – Ze bestaan bijna vijfentwintig jaar, toch kent niet iedereen ze.

En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren.

Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit.

Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit (en het bespaart je een consult bij de psychiater!). Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz, maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren.

In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Info

Wie: Enge Buren – Vreemde Vogels
Wanneer: Donderdag 25 januari 2018
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Soort voorstelling: Zitvoorstelling
Prijs: € 17,50 (Klik hier voor de kaartverkoop).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Enge Buren met “Vreemde Vogels” in Cardo

Reageren is niet toegestaan.