[Update] Berg en Dal stopt met gemeentegids

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal geeft volgend jaar geen gemeentegids meer uit.

Achterhaald

Het college heeft dit onder andere besloten omdat de informatie die in een papieren gemeentegids staat soms achterhaald is. Dit is niet het geval bij informatie op de website van de gemeente: deze is actueel. Bovendien weten inwoners online steeds beter hun weg weten te vinden naar (gemeentelijke) informatie.

FMR gaat wel verder

De gemeentegids is jarenlang gepubliceerd en verspreid door FMR Producties, in samenwerking met de gemeente. Deze samenwerking stopt nu. FMR Producties heeft aangegeven dat ze op eigen gelegenheid doorgaan met een informatiegids voor de gemeente Berg en Dal.

Update 28-12-2017, 22:00 uur
Naar aanleiding van de berichtgeving over het collegebesluit heeft D66 Berg en Dal raadsvragen gesteld. De partij wil weten of het een bezuinigingsmaatregel betreft en zo ja, om welk bedrag het dan gaat. Ook stelt D66 Berg en Dal dat veel ouderen niet in staat zijn de informatie online te raadplegen.

Fractievoorzitter Tessa Vorderman vraagt het college tot slot of er naar alternatieven is gekeken, zoals het handhaven van de papieren gids voor de ouderen en hen de mogelijkheid te geven de gids ergens af te halen.

Bron: Gemeente Berg en Dal, DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
anoniem
Beoordeling :
     

God superdom die krantjes zijn zo makkelijk omdat ze klein zijn! Ik ga naar Gemeente Berg en Dal en ga een grote klacht indienen maakt mij niks uit of de politie er bij is of ik bij de rechter moet zijn KUT GEMEENTE

Anne
Beste mensen van de Gemeente Berg en Dal, wat een berg non-informatie weer. De Gemeentegids is er pas sinds de Gemeente Berg en Dal, niet jarenlang, hier ging het ding direct bij het oud papier. Geldverslindend project, wie het heeft bedacht mag zich diep schamen, gemeenschapsgeld geef je gemakkelijker uit dan je eigen centen. Net als die palen, reistijd door het centrum, hebben klauwen met geld gekost, slechts korte tijd gewerkt, want het was niet belangrijk of het 4 of 5 minuten kostte om door ons dorp te komen. Echt schande dit soort projecten. Een oude baas van mij stelde… Lees meer »
ton14024

Beste Anne,

Vroeg je de baas om opslag?

Allemaal een gelukkig 2018

wpDiscuz