Nieuwjaarsconcert van Opera Familia in Cardo

GROESBEEK – Sinds de landelijke doorbraak in 2011 via Holland’s Got Talent bij RTL4, is Opera Familia zeer succesvol te noemen.

Repertoire

Zij zingen van klassiek tot pop. Van Nederlandstalige luisterliedjes tot bewerkingen van beroemde koorwerken als Het Slavenkoor. Zij traden op in het Midden- en Verre Oosten, en landen als Duitsland, Frankrijk en Italië mochten inmiddels ook al kennismaken met deze zingende familie. 

Nieuwjaarsconcert

Twee jaar geleden stond Opera Familia al in een uitverkocht Cardo. Dit keer gaan zij het nieuwe jaar muzikaal openen met een mooi nieuwjaarsconcert. Het wordt een avond van heerlijk meezingen, zwieren en zwaaien op overbekende melodieën. Genieten van onder meer hits van Andrea Bocelli en songs uit beroemde musicals als The Phantom of The Opera. En niet te vergeten ontroerende liedjes uit Disneyfilms als The Prince of Egypt en Beauty and the Beast.

Info

Wie: Opera Familia – Nieuwjaarsconcert
Wanneer: Donderdag 11 januari 2018
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Tijden: Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Soort concert: Zitconcert
Prijs: € 17,50 (Klik hier voor de kaartverkoop).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwjaarsconcert van Opera Familia in Cardo

Reageren is niet toegestaan.