Infoavond zwerfafval opruimen in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Inwoners van de gemeente Berg en Dal wonen in één van de mooiste gemeenten van Nederland.


Natuurschoon gemeente Berg en Dal.

Helaas raakt deze omgeving steeds meer vervuilt met zwerfafval. Hier wil de gemeente Berg en Dal samen met inwoners iets aan doen. Daarom wordt er op woensdag 28 februari een informatieavond georganiseerd over zwerfafval opruimen. Komt u ook?

Informatieavond in Millingen

De gemeente Berg en Dal en Dar organiseren op woensdag 28 februari voor inwoners van de gemeente Berg en Dal een inspirerende informatieavond. De informatieavond is in Café de Kastanje, Heerbaan 119 in Millingen aan de Rijn. De zaal is om 19.00 uur open. Tijdens de informatieavond leren geïnteresseerden meer over zwerfafval en de gevolgen hiervan. Ook delen ervaren vrijwilligers hun ervaring.

Wijkhelden

Het schoon en mooi houden van de omgeving kan bijvoorbeeld als Vrijwilliger van Wijkhelden. De gemeente Berg en Dal en Dar maken het vrijwilligers graag zo makkelijk mogelijk. Zo krijgen zij materiaal om zwerfafval mee op te ruimen.

Voor meer informatie: www.wijk-helden.nl. Voor vragen: klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of via [email protected].

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Opa van Barbara.
In het kader van dit verhaal het volgende. !4 Dagen geleden kwam een ploeg van de gemeente Berg en Dal de planzoenen gelegen aan de Gooiseweg Groesbeek van boven vanaf de molen tot onderaan de bocht bij Schreven ontdoen van takken die er sinds de laatste storm lagen Tussen die planzoenen ligt op het punt Gooiseweg Pieter de Hoogweg een speettuintje met speeltoestellen. Tot mijn stomme verbazing en niet alleen die van mij,liepen de mannen nadat ze het trapveldje hadden gehad het speeltuintje voorbij naar het laatste veldje en gingen daar verder. Na een dag of vier kwam er een… Lees meer »
splinter

Zal wel geen ambtenaar wonen

wpDiscuz