Toilet Avonturenbos in Groesbeek vernield

GROESBEEK – Onbekenden hebben zondag het toilet in het Avonturenbos in Groesbeek vernield.


Toilet vernield. Foto: Boswachter Henk.

Dat gebeurde naar schatting tussen 15:00 uur en 16:30 uur.

Aangifte

De deksel van het spoelreservoir is eraf getrokken en vervolgens nog wat andere zaken eruit getrokken. Er is aangifte gedaan van de vernieling, zegt Avonturenboswachten Henk.

Avonturenbos

Het Avonturenbos, een speelbos voor kinderen, is gelegen in de wijk Stekkenberg. De toiletvoorziening is er gekomen na instemming van de werkgroep Wijkwensen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wat een klote volk toch .

Miel Fransen

Beste vrijwilligers, niet bij de pakken neerzitten gewoon weer repareren en verder gaan met jullie prachtige werk voor de jeugd.

dinie hendriks
Heel jammer dat dit gebeurd is in dit hele bijzondere stukje van ons Groesbeekse bos. Vooral ook omdat het er gekomen is door de inzet van veel vrijwilligers. En om dit gebeuren nou af te doen door de dader(s) als klotevolk neer te zetten levert volgens mij niks positiefs op. Het lijkt mij beter om na te denken over manieren hoe we van deze perso(o)n(en) proberen te weten komen waarom ze dat daar hebben vernield. Wat wil(len) de dader(s) met deze vernieling aan ons als Groesbeekse inwoners laten weten ? Wanneer mensen hun teleurstelling over de regels of behandeling door… Lees meer »
Leo Liebers

Dit zijn niet de mensen die hier met hun kinderen een leuke dag hebben, ik woon hier bij dat bos en hoor elke dag wat een feest het voor die kinderen is.
Vorig jaar ook een tijdje problemen geweest met een groep jongeren ??????????????

Dinie jij gelooft ook nog in sprookjes.hoe noem jij zulk volk.

dinie hendriks
dinie hendriks beste Wim, Toen ik jouw reactie las dacht ik er meteen aan dat wij het allebei verschrikkelijk vinden dat zo’n vernieling heeft plaatsgevonden. Maar verder verschillen we volgens mij nogal in onze reacties en in de mogelijkheden van een vervolg op deze vernieling. Begrijp ik het goed dat jij vindt dat het voldoende is ‘het beestje maar een naam heeft’ ? Terwijl ik liever – liefst samen met anderen – aan de slag zou willen gaan om te proberen van zo’n gebeurtenis te leren en als het mogelijk is er iets mee te gaan doen zodat herhaling misschien… Lees meer »
wpDiscuz