Prinsenbal CV Net Aecht 2018

GROESBEEK – Carnavalsvereniging Net Aecht kiest vanavond in zaal De mallemolen in Groesbeek de nieuwe prins(es) voor het komende seizoen 2018-2019.

Hij of zij zal CV Net Aecht gedurende het komende carnavals-seizoen vertegenwoordigen in het Keulen van Gelderland en de verre omtrek, hierbij met raad en daad bijgestaan door zijn/haar nieuwe hofhouding en Raad van Elf.

Afscheid Hennie Albers

Op deze avond zal eerst afscheid genomen worden van Prins Ummenie d’n 58 ste Hennie Albers die kan terugzien op een geweldig seizoen. Na enkele optredens van lokale Schlagerartiesten zal door middel van een bijzondere Wie van de Drie show de nieuwe prins of prinses worden uitgekozen.

Wie o wie?

Wie van de kandidaten past het beste in het profiel van de ideale prins (es)? Wordt het een nek aan nek race of is het van meet af aan al duidelijk? Hoe dan ook, de verrassing zal groot zijn evenals onze verwachtingen van deze nieuwe heerser (es) van CV Net Aecht. Na de traditionele plichtplegingen neemt hij (of zij) de prinselijke onderscheidingen in ontvangst en zal de nieuwe hofhouding met Raad van 11 worden voorgesteld.

Tanzgarde uit Kranenburg

Alle carnavalisten uit het Keulen van Gelderland en de wijde omtrek zijn van harte welkom op deze avond. Aanvang 20.00 uur in de grote zaal van De Mallemolen aan de kloosterstraat in Groesbeek. We gaan de avond meteen groots van start want de voltallige Tanzgarde van de Krunekroane uit Kranenburg zal de avond op een spectaculaire manier openen. Kom dus allen op tijd.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Gepost op 24 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

Reageer op het artikel

6 reacties op "Prinsenbal CV Net Aecht 2018"

Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kuul

De dupkes gaan de prins
Leveren dat wordt lachen🙈🙈🙈

Ja kuul dat klopt de feestneus word de bruuksenarre

Kuul

Nee Jan de dupkes gaan voor net aecht.
Kos kwaoier gaat voor de feestneus.

H. Gerrits

Geej wet nog al veul, Kuul.
Bedoelde JK en EN?
Zal mien beneeje.

Kuul

Die bedoel ik

Gerrit

Ik dink dat Marie José peters Boerman ut wurdt.

wpDiscuz