[Update] Vermiste Michael van Dijk (10) dood gevonden

De politie heeft vanavond een Amber Alert uitgegeven voor de vermissing van Michael van Dijk (10 jaar) uit Luttelgeest (Flevoland). Michael heeft de woning van zijn opa en oma verlaten en is sindsdien spoorloos. Eerder op de dag zette de politie onder meer een helikopter in om het knulletje te vinden.

Hij heeft donkerblond haar en heeft twee littekens bij zijn rechteroog. Op het moment van zijn verdwijning droeg Michael een spijkerbroek, zwarte schoenen, een rode jas en een zwart/blauwe muts met aan de voorzijde een afbeelding.

Heeft u informatie? Bel dan met 0800-6070.

Update 05-02-2012

De sinds woensdagmiddag vermiste Michael van Dijk uit Luttelgeest is dood gevonden. Duikers van de marine hebben de jongen omstreeks 09:00 uur gevonden door middel van sonarapparatuur. Duikers hebben onder het ijs gezocht en de ME heeft de omgeving van Luttelgeest uitgekamd.

Het lichaam van Micheal werd aangetroffen nabij een steiger in de Luttelgeestervaart. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.Tags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Update] Vermiste Michael van Dijk (10) dood gevonden

Reageren is niet toegestaan.