Elfstedentocht onwaarschijnlijk: “It giet net oan”

Elfstedentocht-voorzitter Wiebe Wieling heeft in Leeuwaarden bekend gemaakt dat er voorlopig geen Elfstedentocht zal zijn. Het ijs is nog niet dik genoeg en op bepaalde plekken is de kwaliteit aan de slechte kant.

Voorzitter Wiebe Wieling sluit niet uit dat dat het bestuur van de elfstedenvereniging tijdens een nieuwe vorstperiode weer bijeenkomt, maar op de korte termijn zit een Elfstedentocht er niet in.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

jammer!!

Realist

Jammer voor de tocht, maar fijn dat dat opgeklopte gedonder voorbij is.

Echt jammer, maar veiligheid gaat voor..

wiel

net goed voor die laaielichters in de horeca.

Tommy

Ben het met Realist eens. Het is jammer voor iedereen die er zoveel tijd en moeite in heeft gestoken. Helaas duwt de media het zo hard door de strot dat je er misselijk van wordt. De mensen uit Friesland zelf zijn er toch iets realistischer in en bekijken het van dag tot dag. Hilversum klopt het op.

Harry

Stom zei: Jammer!: Waarom jammer? omdat je al 200 km getraind hebt op een scheve schaats? Of omdat je nu een dag languit op de bank 16000 klooiende mensen moet missen? Mocht ie er ooit nog eens komen, dan moet de naam veranderd worden in ‘De Elfsteden Klooitocht’. Zeg eens eerlijk, 99% van de deelnemers kluunt niet … maar klooit!

Harry

Tommy zei: Hilversum klopt het op: Hilversum (lees NOS) legt al véle jaren talloze sport evenementen (nationaal én Internationaal) perfect vast! Zodat wij uit onze luie stoel alles van A tot Z kunnen volgen! Dus ik ben het niet met Realist en Tommy eens!

Harry

Niet eens! Waar ik het niet eens mee ben, dat is dat diverse evenementen koste wat kost door moeten gaan. Niet alleen de Elfsteden Klooitocht, ook diverse wedstrijden uit de voetbal eredivisie! Koste wat kost … niet voor die paar duizend kleumende toeschouwers, het gaat hier enkel over commercie (lees geld … veel geld).

wpDiscuz