Voorjaarsvakantie in het Afrika Museum

Tijdens de voorjaarsvakantie,van 18 februari t/m 4 maart, organiseert het Afrika Museum in Berg en Dal dagelijks leuke activiteiten voor jong en oud.

‘Snake’ preview

De opbouw van de nieuwe tentoonstelling ‘Goddelijk en Griezelig – Het Geheim van de Slang’ is in februari in volle gang en op de zaterdagen en zondagen in de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers alvast een kijkje achter de schermen nemen. In deze snake preview licht de rondleider alvast een tipje van de sluiter op van wat er vanaf 8 april te zien is in ‘Goddelijk en Griezelig’.
Aansluitend bij de snake preview kunnen kinderen in deze vakantieweek creatief aan de slag in de workshop ‘De Regenboogslang’ en maken van allerlei materialen een kleurrijke slang.

Overige activiteiten

Naast de activiteiten die in het teken staan van de tentoonstelling ‘Goddelijk en Griezelig’ kunnen bezoekers in de workshop ‘Afrikaanse muziek’ kennismaken met de instrumenten en muziek van Afrika. Onder leiding van de Afrikaanse muziekdocent leren de deelnemers swingende ritmes spelen op onder meer de doundoun, djembé, balafoon en schudkalebas. Kijk voor de dagen waarop de muziekworkshop plaatsvindt in de agenda op de website.

Alle activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie vinden plaats tussen 12.00 en 16.30 uur.
Het programma van dag tot dag is te vinden op www.afrikamuseum.nl onder het kopje ‘activiteiten’.

Afrika Museum, Postweg 6, Berg en Dal (bij Nijmegen)
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00-17.00 uur
zaterdag, zon- en feestdagen: 11.00-17.00 uur
1 nov – 1 apr: maandag gesloten (m.u.v. schoolvakanties)
1 januari gesloten

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Voorjaarsvakantie in het Afrika Museum

Reageren is niet toegestaan.