CV Goed Gek wint ook in Beek

CV Goed Gek uit Groesbeek heeft maandag ook de optocht van Beek, de Rozenmaondagoptocht, gewonnen. Deze CV won zondag nog de optocht door het Keulen van Gelderland.


De wagen van CV Goed Gek door de straten van Groesbeek. Foto en rechten: Frans Aleven.

De vereniging viel vorig jaar ook al op beide dagen in de prijzen. Het thema van dit jaar was “Zit de gemeente gonde ‘op zwort zoad’, dan kunne we alleen nog mar luchtkastelen oogsten.” Daarmee doelt de CV op de onnodige uitgaven van de gemeente Groesbeek in tijden van bezuinigingen. De tweede winnaar in de categorie wagens zijn de Kattemeppers uit Beuningen en CV Net Uutgebloazen (Groesbeek) werd derde. Bij de groepen was de eerste prijs voor de Loopneuzen uit Beek.

De weersomstandigheden tijdens de optocht van maandag waren beter dan die van zondag. Tijdens het iets meer dan één uur durende evenement hadden de deelnemers en de mensen langs de kant geen last van neerslag. Sterker nog: de gehele optocht scheen de zon. Ook leken de meeste deelnemers zich over het algemeen, net als vorig jaar, aan de geluidsregels te houden.

Na de 38e editie van de Rozenmaondagoptocht barstte het feest in Beek, met behulp van Bennie Solo, pas echt los op de Rijksstraatweg en in het nabij gelegen Hotel-cafe “Sous les Eglises”.

DeGroesbeek.nl, Omroep Gelderland

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Paul

Feli! Mooie wagen en goed thema. Alaaf!

wpDiscuz