Meisje (12) overleden na ongeval op St. Annastraat (video)

Het 12-jarige meisje die vrijdagochtend is aangereden op de St. Annastraat in Nijmegen, is overleden. Dat meldt de politie.

Het meisje, eerstejaars van het Montessori College Nijmegen, werd rond tien over acht op de kruising met de Groenestraat aangereden door een vrachtwagen. De 41-jarige chauffeur stak vanaf de Groenestraat de St. Annastraat over, maar sloeg plotseling rechtsaf en zag daarbij het slachtoffer over het hoofd.

De vrachtwagenchauffeur reed aanvankelijk nog een stukje door, omdat hij naar eigen zeggen niet in de gaten had dat hij iemand had aangereden. Toen hem dat door medeweggebruikers was duidelijk gemaakt, stopte hij en liep terug naar de plaats van het ongeval.

De chauffeur is aangehouden. De precieze toedracht van het ongeluk wordt onderzocht.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ottelien

ik vind het wel heftig want een paar mensen uit mijn klas kennen haar maar ik weet wel dat de chauffeur spijtheeft

peters

veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden.
triest dat dit heeft moeten gebeuren zo`n onschuldig jong meisje…rust zacht.

jacob

heej meissie al ken ik je niet ik vind het zo jammer dat het zo gebeurd is ik wens de ouders heel veel sterkte toe en de mensen om dr heen rust in vrede

groesbeker

wat erg wat er gebeurd is zo’n jong meisje dat maar 12 jaar oud heeft mogen worden verschrikkelijk.Familie vrienden en iedereen die het meisje kent sterkte in deze zeer moeilijke tijd.

Robin

Ik zit bij haar op school.
Heel veel kinden hebben het gezien.
Echt vreselijk.
Rust zacht Mannd Xx Robin

groesbeker

negatieve duimpjes drukkers schaam je .wij condoleren familie en vrienden en iedereen die dit meisje gekend heeft .Wat is daar mis mee.

Joris

Mensen die op een rood duimpje drukken weten niet wat er gebeurt is, al zet je er iets stoms op bij zo n ongeval kun je beter je tijd steken in het condoleren van de familie in plaats van op een rood duimpje drukken. Mensen die dit deden hebben geen gevoel voor kinderen!!!!

Marc

Wat een vreselijk drama. Dit soort zaken raken me heel diep. Een tragisch ongeval waarbij een jong meisje abrupt uit het leven is weggerukt. Heel veel kracht en sterkte gewenst voor de ouders; naaste familieleden; schoolgenoten; vrienden enz.

wpDiscuz