Verdwaalde kogel raakt auto Millingse vrouwen

Zaterdagmiddag reden twee vrouwen uit Millingen aan de Rijn op de A15 richting Tiel toen zij plotseling een harde klap hoorden. Tot hun schrik bleek de voorruit aan de bestuurderskant helemaal vernield. Aan de passagierszijde zagen zij bovendien een gat en een metalen object, naar later bleek een 7 mm kogel. Bij een nabij gelegen tankstation werd meteen de politie gewaarschuwd.

De beide vrouwen hadden lichte verwondingen door glassplinters en waren hevig geschrokken, maar bleven verder ongedeerd. Omdat de bijrijdster zeer exact kon aangeven op welk punt de auto door de kogel geraakt was, konden politiemensen de plaats van het incident tamelijk nauwkeurig bepalen. Agenten meenden dat de kogel vermoedelijk afkomstig was uit een jachtgeweer.

Een geraadpleegde jachtopziener uit de omgeving bevestigde dit en wist bovendien welke verlofhouders in de omgeving beschikten over een dergelijk wapen. Al snel kon worden vastgesteld dat een jager uit Lienden rond het tijdstip van het incident in de buurt van de Betuwelijn een gans geschoten had. Gezien het type wapen en kaliber dat de jager hiervoor gebruikte, het tijdstip en de locatie is het volgens de jachtopziener aannemelijk dat hierbij onopzettelijk de passerende auto is geraakt. De jager heeft niets gemerkt van het incident en heeft zijn volledige medewerking aan het onderzoek toegezegd.

PolitieTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

zou ik ook zeggen… hard straffen die gast!!

Mark

Tja hard straffen? Gewoon goede regels maken, niet schieten richting een snelweg! Lijkt me beter

Sjaak Aftrekpost

Dan moeten die vrouwen echt zo lellik zijn geweest als ganzen.

kruupen

dankje henk compliment wat je zeg over de millingse schoonheden
misschien worden ze nog wel miss groesbeek
alhoewel in groesbeek lopen ook wel nette vrouwkus

wpDiscuz