Vijfde kunstmarkt in Ewijk

Op zondag 24 juni organiseert de Stichting Vrienden van Waelwick voor de 5e keer hun jaarlijkse kunstmarkt in Ewijk. Samen met de kunstcommissie is het dit jaar weer gelukt om de vele bezoekers een variatie van kunstwerken te kunnen tonen. Er kan kunst worden gekeken en gekocht van ruim 60 kunstenaars.

Van schilderkunst tot beeldhouwwerk, sieraden, glas- en mozaïekkunst, eigenlijk te veel op om te noemen. Een aantal kunstenaars demonstreert het maken van hun werk, waardoor het een aantrekkelijke en actieve kunstmarkt zal zijn.

De kunstmarkt wordt gehouden in de mooie tuin tegenover verpleeghuis Waelwick. Er is een gezellig terras met live muziek waar het publiek kan genieten van een hapje en een drankje. Zanggroep Splinter uit Beuningen, met pianiste Anja Hogendoorn, zal de kunstmarkt om 11.00 uur openen, en natuurlijk is dixielandband t’Jazzezz ook weer van de partij.

Om deze dag een extra feestelijk tintje te geven zullen een aantal “Euwickse minse” de markt in nostalgische kleding komen bezoeken. Zij zullen langs de kramen flaneren, en wie het origineelste is, krijgt een mooi schilderij dat beschikbaar gesteld wordt door mevrouw Mieke Adriaansen.

Kinderen zijn van harte welkom, want voor hen staan de schildersezels klaar om te aquarellen en schilderen. Voor alle kinderen is er een gratis ijsje. Bezoekers die een ritje met paard en koets willen maken, kunnen tegen een kleine vergoeding instappen in een antieke kerkbrik.

Het belooft een mooie, veelzijdige, maar vooral gezellige kunstmarkt te worden. Dus kom naar deze unieke happening, die om 11.00 uur begint. De entree is gratis.

Op de website www.vriendenvanwaelwick.nl kunt u zien wie en wat u deze dag
allemaal kunt verwachten.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Vijfde kunstmarkt in Ewijk

Reageren is niet toegestaan.