Alcoholcontrole in Beek-Ubbergen

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie Gelderland-Zuid diverse alcoholcontroles in de regio gehouden, waaronder in Beek-Ubbergen. Twee mensen zijn gepakt.

Een 38-jarige vrouw uit Berg en Dal blies 265 ugl (~ 0,6 promille) en kreeg een rijverbod van een uur opgelegd nadat zij op de Rijksstraatweg was aangehouden. Zij kan een schikking van rond de € 250,- tegemoet zien. Een 45-jarige man uit Beek werd op de Verbindingsweg aangehouden en blies maarliefst 760 ugl (~ 1,75 promille). Zijn rijbewijs werd ingevorderd en aan hem werd een Educatieve Maatregel Alcohol toegezegd. De Educatieve Maatregel Alcohol is een verplichte cursus van drie dagen die door betrokken voor eigen rekening (á € 732,-) verplicht gevolgd dient te worden.

In Groesbeek is er bij De Linde gecontroleerd op drugs. Een 18-jarige Groesbeker werd aangehouden, dit meldt 112Groesbeek.nl.

Politie Gelderland-Zuid, 112Groesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Alcoholcontrole in Beek-Ubbergen

Reageren is niet toegestaan.