16e Muziek en Handicaps in Nijmegen

Op zaterdag 29 september 2012 zal in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen de 16e editie van “Muziek en Handicaps: wij gaan ervoor!” plaatsvinden. Vier orkesten bestaande uit muzikanten met een handicap verzorgen , samen met gastartiesten, een sfeervolle muzikale avond. Meedoen in de maatschappij, dat is de droom van veel mensen met een handicap. “Muziek en Handicaps – Wij gaan er voor!” maakt die droom waar.

Het jaarlijks terugkerende concert is een initiatief van Stichting Rolantino´s uit Schiedam. Het wordt voor deze gelegenheid in samenwerking met Stichting Cardo en Pluryn georganiseerd. De Rolantino´s treden samen met de Drumband Groesbeek, VROCO en The Melody Makers (drie orkesten van Pluryn) op tijdens deze muzikale avond op. Daarnaast zijn er gastoptredens van onder andere Grad Damen. De avond wordt gepresenteerd door Marnix Kappers.

Bezoekers krijgen een bijzondere avond vol verrassingen gepresenteerd. Bij de voordeur worden ze al ontvangen door theatergroep PluBo, een theatergroep van Pluryn. Tijdens de inloop van het concert ontvangt “Duo Zomaar met z´n Twee” bezoekers muzikaal in de concertzaal. Na afloop van het concert speelt “Break Out” in het café van De Vereeniging tijdens de afterparty.

Alle bezoekers krijgen een gratis kop koffie of thee met een stuk appeltaart van DROOM! uit Elst. Deze appeltaart wordt alom geroemd vanwege de uitstekende kwaliteit. De taarten worden aangeboden door de bakkers van DROOM!, een dochteronderneming van Stichting de Driestroom.

Tijdens de avond assisteren medewerkers van BliXem, Coffyn, Bloesem (Pluryn) en DROOM! (de Driestroom) bij kaartcontrole, garderobe en horeca. Het drukwerk wordt verzorgd door Nezzo Print en Creatie (Pluryn) uit Druten.

Kaarten zijn vanaf 1 juli 2012 te koop aan de kassa en via de telefoon van Keizer Karel Podia: 024-3221100. Via de website van Keizer Karel Podia www.keizerkarelpodia.nl, kunt u online kaarten kopen. Kaarten kosten € 6,50 inclusief servicekosten en inclusief een kop koffie of thee met appeltaart. De telefonische kaartverkoop en de balieverkoop bij Keizer Karel Podia zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Het voorprogramma begint om 18:45 uur. Om 19:00 uur begint het concert. Rond 22:30 uur is het programma afgelopen.

DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on 16e Muziek en Handicaps in Nijmegen

Reageren is niet toegestaan.