Vrouw “had zin om op auto te dansen”

Een 23-jarige Nijmeegse vrouw is in de nacht van donderdag op vrijdag in de Tweede Walstraat in Nijmegen aangehouden voor vernieling van een personenauto. De aangerichte schade werd naar eigen zeggen veroorzaakt omdat ze in een vrolijke bui zin had “om op de auto te dansen”. De eigenaar van de vierwieler was hier echter minder blij mee.

Agenten werden in de Bisschop Hamerstraat aangesproken door een man, naar later bleek de eigenaar van de auto. Volgens hem was zijn auto vernield, waarop hij de agenten meenam naar de Tweede Walstraat. Eenmaal daar aangekomen zagen de agenten voetafdrukken op de motorkap en het dak van de auto. Bij de auto stonden enkele personen, waaronder een vrouw. Zij werd door de eigenaar aangewezen als dader. De 23-jarige Nijmeegse gaf toe dat zij de schade aan de auto had veroorzaakt omdat ze er op wilde dansen.

Hoewel het allemaal onschuldig klinkt, werd de vrouw logischerwijs wegens vernieling ingesloten. Vrijdag gaat de recherche met haar verder en zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Politie Gelderland-ZuidTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Neutraal

Zou ze ook zin hebben om de schade te betalen?

jantje

Wat een geflipt figuur…zal wel psychische problemen hebben of flink aan de shit..maar het zal je auto maar is wezen…

gijs

Keertje op haar hoofd dansen!

jantje

Mijn reactie gijs zal denk ook zijn als het mijn auto was om ze eraf te stampen…maaaar dan heb jezelf de poppen ook weer gelijk aan het dansen…maar toch zal dat denk een zorg voor later zijn…

wpDiscuz