Medewerkster tankstation houdt benzinedief aan

Een medewerkster van een tankstation aan de St.Annastraat heeft zaterdagavond een man aangehouden die had getankt zonder te betalen. Het betreft een 18-jarige Nijmegenaar. Hij is aan de politie overgedragen.

De aangehouden verdacht zat als bijrijder in een auto, Hij tankte voor bijna € 50,- benzine, stapte weer op de bijrijderstoel en riep tegen de bestuurder: “rijden maar”. Een medewerkster van het tankstation die de zaak nauwkeurig had gevolgd, wist de jongen uit de auto te trekken voordat de bestuurder kans zag om weg te rijden. Zij droeg de jongen over aan de politie.

Uit camerabeelden blijkt dat de auto waarin de jongen zat was voorzien van twee verschillende kentekenplaten die beide in Nijmegen waren gestolen. De jongen is ingesloten op het politiebureau. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto.

Politie Gelderland-ZuidZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Medewerkster tankstation houdt benzinedief aan

Reageren is niet toegestaan.