Kunstexpositie in Beek-Ubbergen

Op 14 en 15 juli 2012 wordt in het Kleine Bartholomeuskerkje, Holleweg 4 te Beek Ubbergen een expositie gehouden door Rikie Pouw uit Millingen aan de Rijn.

De expositie is het resultaat van het laatste studiejaar aan de Vrije Academie ’t Pad te Groesbeek. In dit jaar heeft zij zich verdiept in het onderwerp “portretten”. Zij heeft zich laten inspireren door kunstenaars zoals Charley Toorop en Picasso .

De portretten die Pouw maakt zijn ontstaan uit experimenten met kleur en materiaal waaruit een interessant beeld is ontstaan en aan de hand van foto’s van mensen die zij kent. Er is niet in de eerste plaats naar gelijkenis gezocht. Het zijn vooral energetische beelden waarin door middel van kleur de karaktertrekken worden verbeeld.

De expositie is op beide dagen van 13:00 uur tot 17:00 uur uur te bezichtigen en op 14 juli zal de kunstenares een openingswoordje houden. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kunstexpositie in Beek-Ubbergen

Reageren is niet toegestaan.