Grondkabels in Nijmegen gestolen

Maandagnacht om 4.05 uur is op de Mauritssingel in Nijmegen een 22-jarige man uit Best aangehouden op verdenking van diefstal van grondkabels.

Surveillerende agenten reden rond 4.00 uur over de Oosterhoutsedijk waar zij vanuit tegenovergestelde richting een man met een fietskar hard voorbij zagen fietsen in de richting van de Waalbrug. Omdat de agenten het niet vertrouwden, volgden ze de man en hielden hem boven bij de aansluiting van de Waalbrug staande. Zij vroegen de 22-jarige man wat hij in zijn aanhangwagentje vervoerde, waarop hij antwoordde dat er tuinslangen in de kar lagen. Echter troffen de agenten een snoeischaar en een aantal afgeknipte grondkabels aan. De man bekende dat hij deze zojuist gestolen had.

De 22-jarige man werd aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor. De goederen zijn in beslag genomen en ook de fiets en de fietskar zijn in beslaggenomen om te onderzoeken of deze van diefstal afkomstig zijn.

Politie Gelderland-ZuidZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Grondkabels in Nijmegen gestolen

Reageren is niet toegestaan.