Millingen: zak met 18 dode cavia’s gevonden

In Millingen aan de Rijn is dinsdagochtend een zak met 18 dode cavia’s gevonden. De beesten zijn vermoedelijk doodgeslagen.

Een medewerker van de gemeente Groesbeek deed de lugubere vondst vlakbij een papiercontainer op het Ons Genoegenpad in het dorp. De cavia’s, zowel jonge als volwassen diertjes, zijn er volgens de politie waarschijnlijk enkele uren voor de vondst neergelegd.

De politie heeft een foto van de cavia’s verspreid via Twitter en vraagt getuigen om zich te melden.

Waarschuwing: Foto van de cavia’s, achter bovenstaande link, kan als schokkend ervaren worden. De foto is afkomstig van de Dierenpolitie Gelderland-Zuid.

RTL NieuwsTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Ruudje

Wat een vreselijk onmens die dit heeft veroorzaakt, luguber en afschuwelijk. Iemand die duidelijk niet van dieren houdt. Zoals men weleens zegt; Wie niet van dieren houdt, houdt ook niet van mensen. Op zo’n persoon zit Groesbeek niet te wachten..(MUG)

Sjonnie

Ruud dat klopt, wie niet van dieren houdt, houdt doorgaans ook niet van mensen. Het is een feit dat seriemoordenaars en andere psychopaten altijd bij dieren beginnen. Daarna stappen ze over om hetzelfde bij mensen te doen.

ijsbeer

Aan de andere kant: de wreedste dictators blijken vaak de grootste dierenliefhebbers te zijn. Bijv. Hitler was vegetarier en dol op Blondi, zijn herdershond.

jantje

Dit is natuurlijk de grootste hufterige dierenbeulerij voor die leuke huisdiertjes, maar wat hebben we vanavond op ons bord bij de piepers liggen..VLEES dus..en die koeien, kalveren enz. die hebben geen betere dood dan die cavia,s…misschien iets om over na te denken als men straks de pan opzet…

Wat erg zeg! bah geen woorden voor.

ruudje

beste ruudje
dach je nu werkelijk dat wij gelukkig zijn met zo.n iemand
en wie zeg dat het 1 millingse is stond geen naam bij wij hier vinden het ook erg laf wat die oersoon gedaan heeft
gr.uit millingen
gem berg& dal

mijn naam is jaap

ik schreef ruudje

Ruudje

Jaap, evenals andere dorpen en steden heeft ook Groesbeek negatieve en positieve, laat ik het in dit geval even mensen en actie’s noemen. Maar zo’n afschuwelijk iets doen Groesbekers niet, zijn allen erg gesteld op dieren. En of het een Millingenaar(se) heeft gedaan, nee dat weet ik natuurlijk ook niet, maar zeer zeker geen Groesbeker.

Ruudje

Jaap, gr. uit Millingen, gemeente Berg&Dal….?! Maar goed, hopelijk wordt het niet Gemeente Groesbeek.

wpDiscuz