[Update] Vrouw in Nijmegen overleden na afschuwelijk ongeval

Vrijdagochtend rond 04:00 uur is een vrouw om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Nijmegen.

Het onbekende slachtoffer is op of nabij de Winselingseweg onder een vrachtwagen terecht gekomen. De vrouw raakte de vrachtauto aan de rechter voorzijde van de aanhanger. Vervolgens is zij over een langere afstand, 700 meter, door de vrachtwagen meegesleurd. Als gevolg hiervan lagen verschillende lichaamsdelen van het slachtoffer over het wegdek verspreid. Pas na enkele kilometers, op de Havenweg, ontdekte de bestuurder van de vrachtwagen dat hij iemand had aangereden. Media melden dat de vrouw van een optreden van Jeff Mills in de Vasim in Nijmegen kwam.

De vrachtwagenchauffeur is aangehouden. Het betreft een 40-jarige man uit Prinsenbeek. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft uitgebreid onderzoek gedaan op de route die de vrachtwagen heeft gereden. De afdeling Forensische Opsporing doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer.

De Weurtseweg is gedurende meerdere uren afgesloten geweest. Ook in de ochtendspits kan nog enige overlast ontstaan.

Update 28-09-2012, 23:05 uur
Naar nu bekend is geworden gaat het om een 26-jarige vrouw uit Nijmegen. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval loopt door. De vrachtwagenchauffeur is door de politie meegenomen naar het bureau en als verdachte verhoord. Er is een alcoholtest afgenomen waaruit bleek dat de man geen alcohol had genuttigd. Rond de middag is de 40-jarige man uit Prinsenbeek in vrijheid gesteld; hij blijft formeel verdachte in het onderzoek naar dit dodelijk ongeval.

Politie Gelderland-Zuid

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
tries

verschrikkelijk dit…
heel veel sterkte aan de nabestaanden.

Wat erg zeg,heel veel sterkte aan de nabestaanden.

Roodborstje

Vreselijk dit. Heel veel sterkte voor de nabestaanden van de overleden vrouw. Maar ook voor de vrachtwagenchauffeur en familie.

wpDiscuz