Informatieavond Villa Hamer Berg en Dal

Op donderdag 11 oktober 2012 is er een informatieavond over de nieuw te bouwen zorgvilla in Berg en Dal. Initiatiefnemer Zorggroep de Laren start ook met de werving van nieuw personeel. De villa wordt naar verwachting medio 2013 in gebruik genomen.


Advertentie info-avond Zorgvilla Hamer. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Informatieavond Zorgvilla

De avond begint om 19.30 uur in Hotel Golden Tulip Val Monte aan de Oude Holleweg 5 te Berg en Dal/Nijmegen. Voor verdere informatie of voor aanmelding voor de informatiebijeenkomst kunt u bellen naar 038-4524067 (maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur) of mailen naar [email protected].


Zorgvilla Hamer in mei 2014. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Werving personeel

Zorggroep De Laren start direct met de werving van nieuw personeel waaronder een kok, verzorgenden en een activiteitenbegeleider. Op de website van de zorggroep staan op dit moment voor de locatie Berg en Dal 7 vacatures en 1 vacature voor vrijwilligerswerk open. Iedereen die interesse heeft en meer informatie wil is ook welkom op 11 oktober, maar dan van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Plattegronden

Hieronder volgen de plattegronden van de verschillende verdiepingen in het gebouw. Klik op een plaatje voor een groter formaat.


Begane grond.


Eerste verdieping.


Tweede verdieping.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjonnie

Is weliswaar voor de rijkere oudjes, maar qua werkgelegenheid is hier niks mis mee lijkt me. Leuke vacatures in zo`n nieuw luxe zorgcentrum. Wel een paar oproep helaas. Even in mijn eigen kring een paar mensen op wijzen.

Realist

1 vacature vrijwilligerswerk? Dan mag je gratis voor kapitaalkrachtigen gaan zorgen. Beetje dubieus. Die hulp is ergens anders beter besteed, lijkt me.

wpDiscuz