[Video] Politie lost schoten op voertuig in Nijmegen

De politie heeft dinsdagavond schoten gelost bij een aanhouding op de Waalkade in Nijmegen. Naar aanleiding van een tip werd besloten tot de aanhouding van twee mannen, beiden afkomstig uit Arnhem, in de leeftijd van 19 en 29 jaar die lid zouden zijn van een criminele jeugdbende uit Zaltbommel. Het Arrestatieteam werd ingezet om de aanhoudingen te verrichten.

De mannen reden in een gestolen auto en sloegen op de vlucht voor de politie, tijdens deze arrestatie heeft de politie schoten gelost. Op de Waalkade in Nijmegen werd de auto klem gereden waarna vervolgens tot de aanhoudingen kon worden overgegaan. De Waalkade is vanavond enige tijd afgesloten voor het onderzoek.

In het onderzoek naar de criminele jeugdbende in Zaltbommel zijn al eerder diverse aanhoudingen verricht.

DeGroesbeek.nl – Politie.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ikke

Dit is beter werk dan bekeuringen uitdelen!!

Weer die marokanen.

Maar wel schrikken als je door die gekken bijna van de sokken wordt gereden op het wandelpad langs de Waalkade. Na een paar knallen scheuren er ineens 4 auto’s over de wandelroute.

wpDiscuz