Facebook carnavalsactie Hagemann

Carnaval 2013, het lijkt nog ver weg maar voor vele carnavalsverenigingen is de tijd aangebroken om te beginnen met het uitwerken van hun ideeën en de bouw van hun wagens. Ook Lotto & Reise-Center Hagemann heeft niet stil gezeten en komt met een leuke carnavalsactie! De actie vindt plaats via de Facebook-pagina van Lotto & Reise-Center Hagemann en is 11-11-’12 van start gegaan! Eigenaar Johannes Hagemann heet alle carnavalsverenigingen uit de regio, van harte welkom om mee te doen.

Wat houdt de actie dan precies in!?

Van zondag 11 november 2012 tot en met zaterdag 2 februari 2013 kunnen leden van carnavalsverenigingen mee doen met de carnavalsactie op de Facebook-pagina van Lotto & Reise-Center Hagemann. Tijdens deze actie wordt het volgende verloot onder alle verenigingen:

1) 11 december 2012: Drie keer een ‘Carnaval-Partypakket’ met de nodige alcoholische versnaperingen t.w.v. €33,- per pakket! (Onder de 18 jaar jaar non-alchoholisch)
2) 22 januari 2013: Drie keer een ‘Carnaval-Partypakket’ met de nodige alcoholische versnaperingen t.w.v. €33,- per pakket! (Onder de 18 jaar jaar non-alchoholisch)
3) 33 januari 2013(2 februari 2013): De knalprijs: een waardebon voor een drankenhandel ter waarde van €111,-
4) 33 januari 2013(2 februari 2013): 11 keer een ‘Carnaval-Partypakket’ met de nodige alcoholische
versnaperingen t.w.v. €33,- per pakket! (Onder de 18 jaar jaar non-alchoholisch).

Om mee te doen moet men;

1. Eerst de Facebook-pagina van Lotto & Reise-Center Hagemann ‘liken’.
2. Ten tweede op het actiebericht dat op 11 november 2012 om 11:11 uur geplaatst is een reactie geven met daarin: De naam van de CV + plaatsnaam + leeftijd + contactgegevens
3. Als laatst het doorvertellen aan je vrienden, door het actiebericht te delen (share) met iedereen!

Wanneer je liever je kansen zelf in de hand hebt…

Naast een actiebericht wordt er vanaf 11 december ook een vraag gesteld op Facebook: “Wat is jouw favoriete Carnavalsvereniging?” De zes Nederlandse CV’s en de vijf Duitse CV’s met de meeste stemmen, winnen ieder een ‘Carnaval-Partypakket’ met de nodige alcoholische versnaperingen t.w.v. €33,- per pakket! (Onder de 18 jaar jaar non-alchoholisch) Dat zijn dus 11 pakketten om te verloten. Dat wordt dus zo veel mogelijk stemmen regelen voor jóuw CV! 33 januari 2013(2 februari 2013) sluit de vraag en na deze datum worden de winnaars bekend gemaakt.

Zomergidsen 2013

Niet alleen de carnaval begint in november… Vanaf begin november 2013 zijn ook de zomergidsen van alle reisorganisaties bij het reisbureau binnen. Het team helpt uiteraard graag bij het zoeken en boeken van de geschikte (zomer)vakantie. Daarnaast kan men in deze tijd profiteren van hoge vroegboekkortingen. Via de website www.wyler.de is het mogelijk om online een vakantie aanvraag te doen. Hier kan men zijn of haar vakantiewensen invullen en onze reisspecialisten zoeken dan de meest geschikte vakanties voor de klant.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

wel goed dat deze ondernemer op deze manier reclame maakt en iets onderneemt voor de carnavalisten. Helaas mis ik dan wel op de Groesbeek , de informatie over de prinsenballen die er zijn geweest en nog komt, Wie de prins Ummenie is geworden.
Helaas is dat niet vermeld, lijkt mij een kleine moeite. Natuurlijk besteed http://www.gruusbek.nl ook veel aandacht aan de carnaval, maar ik had hier ook wel een vermelding van verwacht.

Annie

Beste Henk,

Inderdaad een super actie! Lekker positief en leuk!
Misschien moet je dan even alle info over de prinsenballen etc naar [email protected] sturen?! Het gaat niet allemaal vanzelf he;)
Alaaaaf!

wpDiscuz