Zware mishandeling bij horecagelegenheid Beek

Twee Groesbekers (17 en 22) zijn op nieuwjaarsnacht opgepakt omdat zij verdacht worden van zware mishandeling. Bij een horecagelegenheid aan de Rijksstraatweg in Beek-Ubbergen zou het tweetal twee andere mannen ernstig mishandeld hebben.

Rond 05:00 uur kreeg de politie melding van een flinke vechtpartij in het café. Ter plaatse troffen agenten twee gewonde mannen op straat aan. Beiden hadden hoofdletsel, één van hen zwaar. Het betreft twee inwoners van Beek van 39 jaar en van 23 jaar. Beiden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De mishandeling zou gevolgd zijn op een woordenwisseling tussen de verdachten en de slachtoffers.

De verdachten waren in eerste instantie gevlucht, maar konden later alsnog opgepakt worden. De recherche vraagt getuigen van het incident zich te melden. Ook wil de politie graag (bewegende) beelden van het incident. Hebt u beelden gemaakt van het incident, neem dan contact op met de recherche via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

De verdachten worden vandaag nader gehoord. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Politie Gelderland-Zuid

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Die hadden zeker goede voornemens voor 2013.
Gelijk maar een halfjaartje de bak in en alle kosten vergoeden aan de slachtoffers.
Ik weet natuurlijk niet de aanleiding, maar het korte lontje is er alweer in 2013.

Hopelijk blijft het hierbij en gaan we er allemaal een geweldig 2013 van maken, in alle gezondheid en respect voor de medemens.

Bekenees

zijn vast en zeker stoere kerels, die 2 mensen het ziekenhuis in hebben geslagen met hersenletsel!
Het zal je zoon maar zijn die zoiets op zijn geweten heeft, of je vriendje! Dat ze de straf mogen krijgen die ze verdienen, en hopelijk dat die gasten tot inkeer komen, en zich realiseren wat ze een ander aangedaan hebben!
Zinloos geweld!!

wpDiscuz